Golfles

Golfschool Hoenderdaal biedt uitgebreide lesmogelijkheden, zowel voor de beginnende golfers als voor de meer ervaren spelers, individueel of in groepsverband, jeugdopleiding verzorgd door 2 professionals. Ook voor bedrijven, personeelsverenigingen en andere grote(re) groepen zijn er veel mogelijkheden voor een ontspannen en leerzame golfervaring.

Aan de Golfschool is een team van 4 PGA teaching professionals verbonden. Vakmensen die op basis van ervaring en kwaliteit klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Het team heeft een duidelijke missie: u als beginnend óf ervaren golfer begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende golfsport.

Met het 9-stappenplan hebben de PGA Holland en de NGF een methodiek ontwikkeld die elke golfer in de gelegenheid stelt om zelf te bepalen hoe hij/zij zichzelf wil ontwikkelen. Wilt u plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als u in Stap 1 of 2 bent aangekomen. De golfer die meer ambitie heeft, kan zich doorontwikkelen middels een goede begeleiding van de golfprofessional en het 9-stappenplan dient als leidraad. Onze golfschool heeft hiervoor een uitgebreid lespakket ontwikkeld.

Wij bieden u de volgende activiteiten:

- Privé golfles

- Competitie training

- Baanlessen

- Baanpermissie cursussen

- Handicap cursussen (hcp 54 of hcp 36)

- Cinics

- Jeugdlessen

- Thema lessen

- Regel lessen

- Adviseren in aanschaf golfmateriaal (Golfclub fitten)

- Wintertrainingen

- Training met de pro's