Beste golfers,

Sinds golfen weer mag na de eerste corona-lockdown is het door heel Nederland super druk op alle golfbanen.

Fijn om te zien hoe enthousiast jullie allemaal bezig zijn, met als gevolg dat velen hun golfhandicap de afgelopen tijd omlaag hebben kunnen brengen.

Om uw speelvreugde vast te houden adviseren wij dat om regelmatig uw golfswing en kort spel-techniek bij te houden

Een mooie manier is om bij uw golfleraar een 11 golflessen voor de prijs van 10 knippenkaart te regelen.  Eens in de 3 á 4 weken een privé-golfles te nemen om hiermee geen verkeerde dingen aan te leren.

Veel plezier op onze golfbaan,   

Eric, Martin, Remko en Hans-Erik

Wintertraining golf 2021 - 2022!

Een zeer voordelige manier om in de winter te werken aan je techniek en je voor te bereiden op het golfseizoen 2022...
Doe ook mee > Lees meer...

Begeleiding in aanschaf golfmateriaal

Om te kunnen golfen heeft u natuurlijk materiaal nodig. In de golfshop van Hoenderdaal kunt u voor iedere catagorie golfer goed materiaal vinden. Van veel klanten horen we dat ze niet weten waar ze op moeten letten bij de aanschaf van passend materiaal.

Wij (de golfprofessionals) hebben hiervoor een opleiding genoten om een ieder te kunnen adviseren welke stokken juist goed passen bij een persoon. Om dit goed te kunnen doen maken we vrijblijvend een afspraak om dit rustig met u door te nemen. Vaak hebben we hiervoor een uur per klant nodig om de juiste stokken te kunnen aanmeten. Binnen dit uur krijgt u ook de kans om de clubs uit te proberen met ons op de driving-range. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat u met een goed gevoel met passende clubs naar huis zult gaan.