Beste golfers,

Sinds golfen weer mag na de eerste corona-lockdown is het door heel Nederland super druk op alle golfbanen.

Fijn om te zien hoe enthousiast jullie allemaal bezig zijn, met als gevolg dat velen hun golfhandicap de afgelopen tijd omlaag hebben kunnen brengen.

Om uw speelvreugde vast te houden adviseren wij dat om regelmatig uw golfswing en kort spel-techniek bij te houden

Een mooie manier is om bij uw golfleraar een 11 golflessen voor de prijs van 10 knippenkaart te regelen.  Eens in de 3 á 4 weken een privé-golfles te nemen om hiermee geen verkeerde dingen aan te leren.

Veel plezier op onze golfbaan,   

Eric, Martin, Remko en Hans-Erik

Wintertraining golf 2021 - 2022!

Een zeer voordelige manier om in de winter te werken aan je techniek en je voor te bereiden op het golfseizoen 2022...
Doe ook mee > Lees meer...

Golfschool

Sinds 1987 runnen wij een golfschool. Eerst was dit in Hilversum en sinds 1994 in Driebergen op het sportcomplex “Hoenderdaal”. De opzet van onze school is de beginnende golfers tijdens  5 lessen klaar te stomen voor een baanpermissie. Tijdens deze cursus gaan we direct de baan in om iedereen spelenderwijs te laten wennen aan de vele regels en etiquette van dit spel. En waar beter kunt u dit leren dan in de baan. Aan ieder onderdeel van het spel wordt veel aandacht besteed, zoals de swing, chippen, pitchen, bunker, putten etc. Regelmatig gaat u de baan in om alles in de praktijk te brengen.

 

Baanpermissiecursus Hoenderdaal en NGF-examen (stappenplan 1 NGF)

De baanpermissiecursus is erop gericht om jou alle vaardigheden, regels en etiquette bij te brengen zodat je snel zelfstandig de baan in kan. In 5 lessen (4 van 1 uur en 1 van 2 uur) in groepjes van maximaal 12 personen werken wij toe naar het behalen van je NGF baanpermissie. Hiermee ben je op verschillende golfbanen in Nederland welkom. De cursus is inclusief gebruik van clubs en ballen tijdens de les, NGF regelexamen, NGF lidmaatschap t/m einde cursus jaar en een tijdelijk driving range abonnement zodat je tussen de lessen door kunt komen oefenen. De cursus wordt op meerdere dagen en tijdstippen gegeven. Deze cursus kost € 99,- en start ieder jaar in april en september.

 

* 4 lessen van 1 uur en 1 les van 2 uur in groepjes van minimaal 4 en maximaal 12 personen waarin je alle basisvaardigheden van de golfsport leert

* Een tijdelijk driving range lidmaatschap zodat je gedurende de cursusperiode kunt komen oefenen

* Gebruik van golfclubs tijdens de les

* NGF regelexamen en NGF lidmaatschap tot het einde (december) van het cursusjaar

KOSTEN:

De baanpermissiecursus kost € 99,- inclusief btw.

EXTRA:

Je kunt bij Hoenderdaal een golftas inclusief golfclubs huren voor de periode van de cursus voor € 50,- huur en € 50,- borg. Op deze manier kun je ook tussen de lessen door komen oefenen. Besluit je na afloop van de cursus eigen materiaal in onze shop aan te schaffen, dan ontvang je dit bedrag als korting bij een minimale besteding van € 300,-.

Golfschool